Prevailing Bolo - Barracuda

Kul med fina naglar

Det är härligt med fina naglar och man känner sig så mycket finare om man har fina naglar tycker jag. Då är det så bra att man kan gå och få nagelförstärkning så att naglars håller sig starka och fina länge.

Har prövat det 

Jag har prövat att göra nagelförstärkning och det var väldigt praktiskt tycker jag, det håll länge så man behövde inte tänka på om man behövde fixa naglarna eller inte. Så på så sätt är det något som är väldigt enkelt och lätt att göra och så slipper man fixa sina naglar själv var och varannan dag.
Så det är verkligen ett tips till alltsom tycker att et är jobbigt och tråkigt att hålla på att fixa med sina naglar. Ja det är verkligen så mycket lättare då att gå och få det gjort av någon annan och så slipper man tänka på det.

Jag gjorde det inför min systers bröllop och det var jag jätte nöjd med, sen var dom fina några veckor till och det var ju jätte kul tycker jag och jag slapp tänka på dom.
Ja det finns så mycket bra och praktiskt idag som man får hjälp med. Sådana saker gör att man kan slippa att tänka på det och man slipper stressa för massor messa små saker.
Så ta en härlig dag på stan och gå och fixa naglarna och njuta av en liten stund av lyx, det kommer vara värt det. Man spar en hel del tid och energi på att få det gjorda istället för att fixa det själv. Så varför inte göra det och bjuda med en kompis kanske, det är en fin present att ge bort till någon som förtjänar lite extra omtanke. Ja jag hade blivit glad över att få en sån i present och jag tror många med mig också skulle bli glada.